Τρίτη
03 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για τον διορισμό των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2008

Παρασκήνιο

Τροπολογία που προβλέπει τον διορισμό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 527/2015 απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα».

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η τροπολογία θεραπεύει τη δικαστικώς διαπιστωθείσα αντισυνταγματικότητα και αποκαθιστά υποψήφιους εκπαιδευτικούς με σειρά κατάταξης ανώτερη του τελευταίου διορισθέντα δυνάμει της παραπάνω ρύθμισης του ν. 4589/2019, επιβάλλοντας έτσι, την πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας.

Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Ευαγγελία Λιακούλη, Χαρά Κεφαλίδου, Χάρης Καστανίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Δημήτρης Μπιάγκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η πρώτη παρουσία Κασσελάκη στην ολομέλεια της Βουλής - Παρακολούθησε την ομιλία Φάμελλου

Πρώτη επίσημη για τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη (03.10.23). Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Ολομέλεια με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου τ...

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ό,τι έχω πει δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο

Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελά...

Φόρτωση άρθρων...