Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι σε Θεσσαλία και Ήπειρο (ονόματα)

Παρασκήνιο

Το ολοένα και πιο ορατό ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο κρατά σε θερινή εγρήγορση το ΠΑΣΟΚ και επιταχύνει τις διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, καθώς τα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κινούνται με βάση τη ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Οι υποψήφιοι της Θεσσαλίας

Στον Κάµπο, η νυν βουλευτίνα Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη θα διεκδικήσει την επανεκλογή της, ενώ στη λίστα της «Επιτροπής Ψηφοδελτίων» βρίσκονται και τα ονόματα του Κώστα Μπαργιώτα και Άκη Νασιώκα.

liakouli

Για το ψηφοδέλτιο της Καρδίτσας ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Καρέτσου, Βαγγέλη Τσουκνίδα και Σωτήρη Παπαγεωργίου, που προέρχεται από τη νέα γενιά της Παράταξης.

papageorgiou

Την εκλογική μάχη στα Τρίκαλα αναμένεται να δώσουν ο Γιώργος Οικονόμου και ο Γιώργος Ηλιάδης, ενώ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο ακούγονται και τα ονόματα των Κώστα Παπαευθυμίου, Κώστα Φαμίση και Φωτεινής Αναστασίου, η οποία προέρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά.

iliadis

Τη μάχη του σταυρού στη Μαγνησία αναμένεται να δώσουν ο Γιώργος Πετρουλάκης και ο Δημήτρης Τσιμπανάκος, ενώ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο ακούγονται επίσης τα ονόματα των Φώτη Χατζηδημητρίου, Ματίνας Πρίγκου, Ελένης Αγαπητού και Νίκου Χαυτούρα.

petroulakis

Τα ονόματα για την Περιφέρεια Ηπείρου

Στα Γιάννενα υποψήφιοι θα είναι ο Σωτήρης Ζαρπαλάς από τη νέα γενιά, ο Κώστας Γάτσιος και ο Δημήτρης Δημητρίου, ενώ θεωρείται πιθανή η κάθοδος των Θανάση Μανταλόβα και Γιάννη Τσίμαρη.

zarpalas

Στην Άρτα, ο νυν βουλευτής Χρήστος Γκόγκας κινείται για την επανεκλογή του. Υποψήφιος θα είναι επίσης ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας, ενώ ακούγονται ακόμα τα ονόματα των Γιάννη Παπαλέξη και Κατερίνας Ρίζου.

megas

Υποψήφιοι στη Θεσπρωτία θα είναι, όπως ακούγεται, η Μαρία Σαμίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της πόλης Αλέκος Πάσχος και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Στην Πρέβεζα, μεταξύ των προσώπων που ακούγονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο είναι οι Χρήστος Πεπονής, Στέλλα Βαρτελάτου, Παύλος Φραγκούλης και ο πρώην νομάρχης Βασίλης Ιωάννου.

samiou

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Φόρτωση άρθρων...