Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Πώς σχολιάζει τις «μεταγραφές» στελεχών του στη Ν.Δ.

Με αιχμές σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τις νέες «μετεγγραφές» στελεχών του στη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνει εμμέσως λόγο για «αποστασίες», κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση». 

Ακόμα, η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι δεν είχαν ανακηρυχθεί ποτέ υποψήφιοι από το ΠΑΣΟΚ τα συγκεκριμένα στελέχη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Τώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής βαφτίζονταν ως "υποψήφιοι" από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας. Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη. Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι γιος του αείμνηστου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, μέχρι πρότινος συζητούσε την υποψηφιότητά του στην Αρκαδία με το ΠΑΣΟΚ και είχε ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, προκειμένου να πάρει σχετική άδεια από την εργασία του.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η κάθοδος με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα της πρώην τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ελευθερίας Φτακλάκη.

Χθες είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον σταθμό μετρό «Grecia» στη Χιλή με τα αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια α...

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...