Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα των υποψηφίων σε Στερεά, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

Παρασκήνιο

Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού κινείται πλέον το ΠΑΣΟΚ, προσβλέποντας στην προσέγγιση όσο το δυνατόν περισσότερων ψηφοφόρων από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Χαριλάου Τρικούπη προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τις λίστες υποψηφίων για τις εκλογές, με το βλέμμα στραμμένο στον πιθανό αιφνιδιασμό του φθινοπώρου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην Αχαΐα, εκτός του Γιώργου Παπανδρέου, τα ονόματα που παίζουν δυνατά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο είναι των Μαρίνου Σκανδάμη, Δημήτρη Κατσικόπουλου, Ολυμπίας Λόη, Κατερίνας Σολωμού, Ανδρέα Τσουραμάνη και Γιώργου Καρβουνιάρη.

skandamis

Στην Αιτωλοακαρνανία, εκτός του νυν βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ακούγονται οι υποψηφιότητες των Κατερίνας Κιτσάκη, Ευάγγελου Γάκη, Περσεφόνης Πιστιόλη, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Νίκης Φούντα και Χριστίνας Σταρακά.

katerina_kitsaki

Στην Ηλεία θα διεκδικήσει την επανεκλογή ο νυν βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, ενώ υποψήφιοι ακούγεται πως θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Παλαιστίνιος Μισέλ Αμπού Χαντμπά και η Νίκη Κοκκαλιάρη.

katrinis

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας φαίνεται πως έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες των Νίκου Τσώνη, Νίκου Μπέτσιου, Αντώνη Παπαγόρα και Κωνσταντίνας Αντερριώτη, ενώ για τη λίστα της Ευρυτανίας του Γιώργου Καρβέλη.

anterrioti

Στη Βοιωτία, εκτός του νυν βουλευτή Γιώργου Μουλκιώτη, ακούγονται τα ονόματα των Ιωάννας Νταντούμη και Χριστίνας Σταμούλη, ενώ υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βασίλης Τόγιας.

ntantoumi

Στην Εύβοια φαίνεται πως θα είναι υποψήφιοι η Κατερίνα Καζάνη και ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα της Μίνας Παπαναστασίου και του Θανάση Τάρτη.

papanastasiou

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στην Αρκαδία εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ για τη μάχη ετοιμάζεται και ο Βαγγέλης Γιαννακούρας. Πιθανόν να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο οι Απόστολος Σπυρόπουλος, Κώστας Κοκκόρης και Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.

konstantinopoulos

Στην Κορινθία θα επιχειρήσει ένα ισχυρό εκλογικό comeback η πρώην βουλευτής Κατερίνα Φαρμάκη, ενώ πολύ πιθανές θεωρούνται επίσης οι υποψηφιότητες των Ανδρέα Λούτα, Βαγγέλη Ανδριανάκου, Σπύρου Φράγκου και Δημήτρη Αγγελόπουλου.

farmaki

Εκ νέου υποψήφιος στην Αργολίδα θα είναι ο νυν βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, ενώ άλλα δύο στελέχη που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» είναι ο Παναγιώτης Ψυχογυιός και ο Ανδρέας Χρονόπουλος.

poulas

Στη Μεσσηνία θα κατέβουν ως φαίνεται οι Παναγιώτης Αλευράς, Γιάννης Πάζιος και Γιώργος Κατσούλης, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Στέφανου Μιχαλάκου, του Μενέλαου Γερονικολού και του Ηλία Κουσελά. Την έδρα στη Λακωνία θα διεκδικήσει η Νάγια Γρηγοράκου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Nagia-Grigorakou

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...