Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Πέτρος Παππάς: Δεν έγινε κάτι για να αλλάξουν οι διαδικασίες των διαγραφών στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν βλέπει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την πολιτική διεργασία κι την αγωνία του προέδρου για τα περιφερειακά συνέδρια που θα παράξουν τις πολιτικές παρεμβάσεις» σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, με αφορμή την ομιλία του πρώην υπουργού το βράδυ της Δευτέρας.

«Ο κ. Τσακαλώτος έκανε και μια αξιόλογη παρέμβαση στην πρόσφατη Κοινοβουλευτική Ομάδα και μίλησε για ανάγκη συγκεκριμένης φορολογικής πολιτικής. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπει» πρόσθεσε ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να προχωρήσουν οι διαγραφές απάντησε ότι «οι διαδικασίες πρέπει να προχωρήσουν. Δεν έγινε κάτι για να αλλάξει αυτό. Ένα κόμμα που θέλει να είναι αξιόπιστο στην κοινωνία πρέπει να εφαρμόζει τις διαδικασίες του».

Όσον αφορά ειδικά την αποστροφή Τσακαλώτου ότι «θέλω να φέρω την υπερηφάνεια στην Αριστερά, αλλά δύσκολο να γίνει σε αυτό το κόμμα», ο κ. Παππάς είπε ότι «δεν θεωρώ οτι είναι κουβέντα προς διαγραφή αλλά με προβληματίζει γιατί κάποιος δηλώνει ότι δεν είναι υπερήφανος».

«Όσοι συνεχίζουμε στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω να είμαστε οι περισσότεροι, πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις διαδικασίες χωρίς να πετάμε λευκή πετσέτα και να προδικάζουμε τι θα γίνει» πρόσθεσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο εξήγησε οτι «δεν είναι αρμόδια για τις διαγραφές, είναι το πειθαρχικό που κάνει φακέλους, τους στέλνει στην Κεντρική Επιτροπή που γνωμοδοτεί και τελικά αποφασίζει το πειθαρχικό. Δεν θα είναι μια Κεντρική Επιτροπή Διαγραφών».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «είναι λογικό να μην πηγαίνουμε καλά. Πρέπει να μιλήσουμε για τα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι για αυτοαναφορικότητες ή προσωπικές στρατηγικές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες της Αλβανίας

Ο Έντι Ράμα είχε διττό στόχο με τη συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Φρέντι Μπελέρη. «Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας πιστεύω ξεκάθα...

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

Φόρτωση άρθρων...