Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πέτρος Παππάς: Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μικρή, λέει έπειτα από την αποχώρησή της

Παρασκήνιο

Να υποβαθμίσει την αποχώρηση της Nεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς.

«Το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία».

Σύμφωνα με τον ίδιο «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα».

Μιλώντας στο Open, έκανε λόγο για «παθογένεια» σημείωσε ότι «δεν είχαμε γείωση στην φοιτητική κοινότητα και στη γείωση στον συνδικαλισμό».
«Αυτό που λέμε τώρα είναι ότι ξεκινά ένας νέος πολιτικός χρόνος, έχει μηδενίσει ο χρόνος. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς αλλά τώρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να κάνουμε πολιτική».

Επιχειρώντας να δείξει ότι παρά τις αποχωρήσεις υπάρχει εισροή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Παππάς είπε ότι «3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza για να συμμετέχουν στα think tank και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πολιτική».

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα, τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «παραμένει εγγυητής της ενότητας, τον πόνεσε υποθέτω πολύ η αποχώρηση στελεχών που ανέδειξε».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης σε Κασσελάκη για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: Πουλούσα και βιβλία του Μαρξ, δεν ήμουν κομμουνιστής

Απάντηση σε σκληρούς τόνους για τη χθεσινή καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ότι στο παρελθόν «πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού» έδωσε ο υπουργός Υγείας Ά...

Η ενόχληση του Μαξίμου με τη Μαρίνα Σάττι

Η δυσαρέσκεια και η ενόχληση του Μαξίμου για τη Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη Eurovision μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε δυσαρέσκεια γι...

Φόρτωση άρθρων...