Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Πέτρος Παππάς: Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Παππάς το καταστατικό προβλέπει πως οι έδρες ανήκουν στο κόμμα. «Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα, πρέπει να παραδώσουν τις έδρες αυτοί που θα φύγουν», είπε ο Πέτρος Παππάς και συμπλήρωσε πως «όλοι έχουμε υπογράψει συμφωνητικό με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η άποψή του για τα περί βούρκου που ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Πέτρος Παππάς είπε «να σταματήσει ο βούρκος της εσωστρέφειας».

«Πρέπει να ασχοληθούμε με τις εκλογικές μας περιφέρειες και όχι με μια πανελλαδική συνδιάσκεψη που δεν είναι θεσμοθετημένη», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς. Ζήτησε να σταματήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ να σέρνουν το κόμμα σε έναν βούρκο εσωστρέφειας.

«Με προσβάλλει το γεγονός ότι οι εκλεγμένοι βουλευτές πρέπει να ασχολούμαστε με μια πανελλαδική συνδιάσκεψη που δεν είναι θεσμοθετημένη», πρόσθεσε ο Πέτρος Παππάς. 

«Δεν μπορεί διαδόσεις και διαρροές μίας εσωτερικής διαδικασίας να έχουν σχέση με τα προβλήματα της κοινωνίας, όλα αυτά είναι παραφιλολογία. Να ασχοληθούν γι'αυτό το οποίο τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός και όχι με διαδικτυακές συνεδριάσεις και αυτοαναφορικές δηλώσεις», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...