Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Καβγάς στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Πιάστηκαν στα χέρια ο δικηγόρος του Πολάκη και ο φρουρός του Γεωργιάδη

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση της δίκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση για «τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ» την περίοδο 2013-2014.

Η κατάθεση του Παύλου Πολάκη έγινε παρουσία του του νυν υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που αφορά 22 προσλήψεις, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν μη νόμιμες και είχαν γίνει από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι συνολικά τέσσερα άτομα οι οποίοι λογοδοτούν για αδικήματα που αφορούν απιστία και συνέργεια σε αυτήν.

Η συνεδρίαση διεξήχθη με διαξιφισμούς μεταξύ των δύο πολιτικών με αποκορύφωμα επεισόδιο που προκλήθηκε, λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση, όταν ο Παύλος Πολάκης δεν απάντησε σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε δυνατά «τι διαδικασία είναι αυτή;».

Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν στην παρέμβαση Γεωργιάδη, αντέδρασε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης που βρισκόταν στο ακροατήριο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της φρουράς του υπουργού.

Στη δίκη έχει καταθέσει ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Παύλος Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει μέσω αιτήματος που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών για λογαριασμό του, ο Γιάννης Απατσίδης, το οποίο έγινε δεκτό καθώς ο πρώην υπουργός είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...