Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πίεση στον Δραγασάκη

Παρασκήνιο

Αν και μετά το ταραγμένο πρώτο εξάμηνο του 2015, η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Δραγασάκη δε θα είναι ποτέ η ίδια, μεταξύ τους επικρατεί ένας αμοιβαίος σεβασμός. 

Και στο τέλος, μιλούν την ίδια γλώσσα –αν και πολλές φορές έχει τύχει να ξεκινήσουν κουβέντες από διαφορετικές αφετηρίες. 

Ενώ, λοιπόν, ο Γιάννης Δραγασάκης ανέβαινε στο γραφείο του προέδρου του κόμματος στην Κουμουνδούρου για να τού ζητήσει να είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να αξίωσε κάτι άλλον από τον πρώην αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης: να είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών για λόγους συσπείρωσης. Και επειδή ο Δραγασάκης έχει «μεγαλώσει» στο ΚΚΕ, δεν είπε «όχι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...