Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη (Photos)

Παρασκήνιο

Στο κατάμεστο Θέατρο Αθηνά στην καρδιά της Αθήνας, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και γνωστή δημοσιογράφος παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της «Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο».

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο «σανίδι» έχοντας στο πλευρό της την επί σειρά ετών φίλη της Κατερίνα Γκαγκάκη και την  ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη.

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές, με την Ελεονώρα Μελέτη να πνίγεται στις αγκαλιές του κόσμου που περίμενε υπομονετικά για μια αφιέρωση και φωτογραφία μαζί της.

Η συγγραφέας δεν χάλασε χατίρι και όπως μαθαίνουμε ήταν αυτή που «κλείδωσε» το θέατρο.

Στο πλευρό της βρέθηκαν πρόσωπα της σόουμπιζ, φανατικοί της αναγνώστες, οι γονείς της και φυσικά ο σύζυγος της, Θοδωρής Μοροσουλης. 

Στο κοινό βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, οι Θάνος Πλεύρης, Γιάννης Λάτσιος, Ζωή Κρονάκη, Θανάσης Πάτρας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άννα Ζηρδέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Λόη, Τένια Μακρή και Ιωάννα Μπούκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη υπέγραψε αντίτυπα και συζήτησε με τους καλεσμένους.

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη

 

​ Edit media   ​

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Παπακώστα: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα σε επίπεδο υφυπουργών στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναλαμβάνει υφυπ...

Φόρτωση άρθρων...