Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Βασιλακόπουλος αντί Αρκουμανέα στον ΕΟΔΥ;

Στις  φήμες που κυκλοφόρησαν (και κυκλοφορούσαν έντονα  χθες) για παραίτηση του Προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, ήρθαν να προστεθούν και άλλες φήμες.

Ό,τι  η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένοντας (γραπτώς) την υποβολή παραίτησης από  τον κ. Αρκουμανέα  προχώρησε σε βολιδοσκόπηση αρκετών στελεχών ώστε να πληρωθεί αμέσως η θέση, τη στιγμή που μεσούσης της πανδημίας δεν είναι δυνατόν να μείνει ο ΕΟΔΥ ακέφαλος.

Φήμες όμως που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από το υπουργείο. Και πώς να επιβεβαιωθούν, αφού γραπτή παραίτηση  δεν έχει ακόμα υποβληθεί, αν και οι πάντες που εμπλέκονται σε θέματα Υγείας επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Αρκουμανέας, φεύγει οριστικά, αποχωρεί από τον ΕΟΔΥ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που λέγεται πως βολιδοσκοπήθηκαν  για τη θέση του Προέδρου του ΕΟΔΥ είναι καθηγητές πανεπιστημίου καθώς (όπως λέγεται) και  ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας  Θόδωρος Ι. Βασιλακόπουλος,  ο οποίος μάλιστα είπε ότι εάν θα αναλάβει τη θέση  του Προέδρου του ΕΟΔΥ να την αναλάβει αμισθί.

Η  θέση αυτή, βλέπετε, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Όπως πάντως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης ανέφερε ότι έως το απόγευμα της Δευτέρας (όταν δηλαδή είχαν φουντώσει οι φήμες περί παραιτήσεως)  δεν του είχε υποβληθεί κανένα αίτημα για παραίτηση και ότι επρόκειτο κάποια στιγμή να επικοινωνούσε με τον κ. Αρκουμανέα για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης υπενθύμιζε ότι ο κ. Πλεύρης, αμέσως την ανάληψη του υπουργείου Υγείας είχε  εξαγγείλει αξιολόγηση στελεχών του υπουργείου και ήδη η αξιολόγηση άρχισε από τους διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται βεβαίως και τα στελέχη του ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρούγκαλος κατά Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: «Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Παύλου Πολάκη. Για τη βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» με...

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη υποψήφιος στις προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην κούρσα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων ευρωεκλογών συμμετέχει και ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης. Πρόκειται για τ...

Φόρτωση άρθρων...