Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός

Παρασκήνιο

Επίθεση κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μία ημέρα έπειτα από την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα από τη διαγραφή των Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Πέτης Πέρκα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης άσκησε δριμεία κριτική στις ενέργειες του Ευκλείδη Τσακαλώτου, όσο ήταν υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός προανήγγειλε αποκαλύψεις, στις οποίες «δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός», σχολιάζοντας αιχμηρά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης που θα έστελνε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον πρόεδρο της Βουλής.

«Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλά και στις προεκλογικές ομιλίες πως το "μαξιλάρι" θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ήμασταν εκτός γραμμής», γράφει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του στο facebook.

«Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα τον Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε όπως όφειλε η Τράπεζα της Ελλάδας, ο Τσακαλώτος τον ξαναπρότεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός)», καταλήγει ο πρώην υπουργός.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...