Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Πόλεμος» Κασιμάτη – Μωραΐτη με βαρείς χαρακτηρισμούς: Το «ψώνιο της παραπολιτικής» και ο «κλόουν στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ»

Παρασκήνιο

«Πόλεμος» με βαρείς χαρακτηρισμούς ξέσπασε μεταξύ του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη και της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη.

Αφορμή της κόντρας αποτέλεσε η επιστολή που απέστειλε χθες το μεσημέρι προς το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της Β’ Πειραιά, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει την προσθήκη της υπογραφής της στις προτάσεις νόμου που θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα, εάν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών επί αυτών.

Αυτό ήταν αρκετό για τον Νίκο Μωραΐτη, για να σχολιάσει την πράξη αυτήν της Νίνας Κασιμάτη στα social media.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν» έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης για την Νίνα Κασιμάτη, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η αντίδραση της Κασιμάτη

Η ανάρτηση αυτή, προκάλεσε την οργή της Νίνας Κασιμάτη, η οποία δεν άργησε να απαντήσει στον Νίκο Μωραΐτη, αποκαλώντας τον μάλιστα «ψώνιο της παραπολιτικής».

Η ανάρτησή της

«Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο. Ψώνια της παραπολιτικής»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Φόρτωση άρθρων...