Σαββάτο
13 Απριλίου 2024

«Πόλεμος» Σπαρτιατών με Κατσιβαρδά: «Του διέφυγε η σημερινή εξέτασή από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος»

Επίθεση κατά του βουλευτή της Β1′ εκλογικής περιφέρειας του Βορείου Τομέα Αθηνών Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, που ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, εξαπέλυσαν οι «Σπαρτιάτες».

Το κόμμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς είχε κληθεί για σήμερα, Πέμπτη, στις 13:00, από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία ματαιώθηκε μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Παράλληλα, το κόμμα σημειώνει ότι κακώς ο βουλευτής αναφέρεται σε «ατομικές ψήφους προτίμησης, αφού οι τελευταίες Εκλογές έγιναν με λίστα».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Σπαρτιατών» αναφέρει τα εξής: «Περί της δηλώσεως ανεξαρτητοποιήσεως του βουλευτού Β1′ εκλογικής περιφέρειας του Βορείου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, τους προσβλητικούς λόγους και τις αβάσιμες κατηγορίες του, ενημερώνουμε ότι προφανώς του διέφυγε η αναφορά της διαδικασίας εξετάσεώς του σήμερα Πέμπτη 25η Ιανουαρίου 2024, στις 13:00, από την Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία μεριμνά για την τήρηση του καταστατικού και τη συμμόρφωση των μελών με τις αρχές του πολιτικού κόμματος «Σπαρτιάτες».

Με την ανεξαρτητοποίησή του αυτή, όπως είναι αυτονόητο, ματαιώθηκε και η παρουσία του ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Επίσης, του υπενθυμίζουμε ότι οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 διεξήχθησαν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής με δεσμευμένο συνδυασμό (λίστα) και όχι με σταυρό προτίμησης. Συνεπώς εκλέχθηκε ως μοναδικός υποψήφιος βουλευτής μας στη Β1′ εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών και αστόχως κάνει μνεία στη δήλωσή του για “ψηφοφόρους του” και “ατομικές ψήφους προτιμήσεως”, δεδομένου ότι οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν με το σύστημα της λίστας».

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά – έχει προηγηθεί και ο Κωνσταντίνος Φλώρος – η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος αποτελείται πλέον από δέκα βουλευτές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Μαξίμου επιστρατεύει και τον Τζιτζικώστα για την μάχη του Βορρά, όταν ο Βελόπουλος παρακάλαγε τον Σαμαρά να τον χρίσει ευρωβουλευτή και ο «φίλος» της διαπλοκής Κασσελάκης

Η κατάσταση με το παραδοσιακό συντηρητικό κοινό στη Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει συναγερμό το Μαξίμου, που αναζητεί λύσεις. Έτσι λοιπόν προ ημερών δυο υψηλόβαθμα κομματικά στελέχ...

Φόρτωση άρθρων...