Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πώς σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν

Τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Προτεραιότητα από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι να υπάρξει σαφής δέσμευση ότι δεν θα επιβραβευθεί με νέους εξοπλισμούς η Τουρκία, που συμπεριφέρεται ως διεθνής ταραξίας μη σεβόμενη τις αρχές της καλής γειτονίας, τις διεθνείς συνθήκες στη Μεσόγειο, τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της και εν μέσω αυτής της γεωπολιτικής κρίσης κάνει παζάρι πάνω στην προσπάθεια χωρών της ΕΕ να νιώσουν ασφάλεια», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Η ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη για ένα νέο δαπανηρό εξοπλιστικό πρόγραμμα με την αγορά μιας μοίρας F35, δεν μπορεί να θέτει σε δεύτερο πλάνο αυτή την προτεραιότητα», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Φόρτωση άρθρων...