Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πότε ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις

Παρασκήνιο

Μόνο ως έκπληξη θα εκληφθεί πλέον η μη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα για τη διαδοχή της Φώφης Γεννηματά. Οι ανακοινώσεις του πρώην Πρωθυπουργού αναμένονται Τετάρτη ή Πέμπτη, με την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου θα μεταβεί σήμερα το μεσημέρι. 

Αλλά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, δείχνει ότι η υποψηφιότητά του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με όσα διατείνονται συνεργάτες και συνομιλητές του, οι αντιδράσεις που έχει απ’ όλη την Ελλάδα η εμπλοκή του στο σκηνικό που προέκυψε μετά την αποχώρηση της κυρίας Γεννηματά είναι εξόχως θετικές. Όπως λένε στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, τα τηλεφωνήματα που κάνει ο ίδιος, αλλά και αυτά που δέχεται είναι απολύτως ενθαρρυντικά για τυχόν υποψηφιότητά του.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρασκήνιο και ανεπισήμως φέρεται να ξεκίνησαν ήδη τη συλλογή υπογραφών από μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ώστε να "κλειδώσει" και τυπικά η κάθοδος του στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Στενοί άνθρωποι του κ. Παπανδρέου διαμηνύουν ότι οι αποφάσεις του δεν εξαρτώνται από τη στάση των άλλων υποψηφίων. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...