Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πράγα: Μητσοτάκης και Ερντογάν κράτησαν ...αποστάσεις στην οικογενειακή φωτογραφία (Photos)

Πολιτική

Ούτε κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Πράγας δεν συναντήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αποφυγή του τετ α τετ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Τουρκίας επιβεβαιώνει την «ψυχρότητα» που επικρατεί στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας – Τουρκίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε κοντά στη Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας και μακριά από τον Ερντογάν, πάνω αριστερά στη γωνία. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος στάθηκε στο κέντρο προς τα δεξιά και τέσσερις θέσεις δίπλα από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Οι δύο ηγέτες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, μολονότι κάποια στιγμή ο Τούρκος Πρόεδρος πέρασε μπροστά από τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Αύριο, Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει για όλο το φάσμα της τουρκικής προκλητικότητας τους Ευρωπαίους εταίρους.

Πράγα: Μητσοτάκης και Ερντογάν κράτησαν ...αποστάσεις στην οικογενειακή φωτογραφία

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...