Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας καταθέτει η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Παρασκήνιο

Το σίριαλ με την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζεται, με την σύζυγό του, Μαρία Καρρά, να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα κατά της διάταξης της Αρχής για τη δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της.

«Δεν έχει σχέση με τα αδικήματα»

Αναφορικά με τις πληροφορίες που φέρουν την χήρα του Γιώργου Τράγκα να ερευνάται για τέσσερα αδικήματα, ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

«Δημοσιογραφικό ποσό» τα 100 εκατομμύρια

Αναφορικά με το ποσό στο οποίο φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας, ο δικηγόρος τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο «δημοσιογραφικά» και, όπως υποστήριξε, «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα (σ.σ. βρώμικου χρήματος) προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Όσο για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε πως έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά, η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Τέλος, ανέφερε πως η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...