Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Πρώτη μέρα στο υπουργείο: Ο φρουρός δεν αναγνώρισε τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη (27.6.2023) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, πήγε αιφνιδιαστικά στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε την Τρίτη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο.

Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28.6.2023) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

ΣΥΡΙΖΑ: 87 στελέχη ζητούν τη διαγραφή του Πολάκη – Αναμένονται δραματικές εξελίξεις

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στο πειθαρχικό ζητούν στελέχη της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης τέθηκε ε...

Φόρτωση άρθρων...