Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Πρώτη μέρα στο υπουργείο: Ο φρουρός δεν αναγνώρισε τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη (27.6.2023) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, πήγε αιφνιδιαστικά στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε την Τρίτη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο.

Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28.6.2023) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok: Εύχεται καλή επιτυχία στη Σάττι με ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στην Μαρίνα Σάττι, που διαγωνίζεται στον ημιτελικό της Eurovision ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Nίκος Ανδρουλάκης. Στο βίντεο του από την περιοδεία στο Ρέθυμνο ακ...

Ο Σπηλιωτόπουλος «αθωώνει» Κασσελάκη: Δεν υπάρχει τοξικότητα, τα νέα παιδιά δεν λένε «το παγωτό αυτό σκοτώνει»;

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει «αποστασι...

Η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Με ενθουσιασμό η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ είχε και συνάντησ...

Φόρτωση άρθρων...