Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Qatargate: Καταθέτει ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Ενώπιον των Βέλγων ανακριτών καταθέτει σήμερα ο Αλέξανδρος Καϊλής, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, για την υπόθεση Qatargate, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa.

H Ελληνίδα ευρωβουλευτής κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο Qatargate και κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών.

Τις πρώτες ώρες που ξέσπασε το σκάνδαλο ο πατέρας της ευρωβουλευτού είχε εντοπιστεί με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, ενώ προσπαθούσε να φύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel στην «καρδιά» της βελγικής πρωτεύουσας, υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής είχε αφεθεί ελεύθερος και είναι αυτός στον οποίο εμπιστεύτηκαν την σχεδόν δύο ετών κόρη της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο οποίος επίσης κρατείται στις φυλακές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι είναι ανοιχτό να γίνει τελικά σήμερα η συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή, προκειμένου να απαντήσει σε κάποια επιπλέον ερωτήματα των ανακριτών.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, στις 19 Ιανουαρίου θα βρεθεί ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης, που θα κρίνει το εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...