Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ρανταπλάν και γαλοπούλες

Παρασκήνιο

Μια ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, για τον… Ρανταπλάν, τον γνωστό σκύλο-μειωμένης αντίληψης- του δημοφιλούς κόμιξ Λούκυ Λουκ με τους αδερφούς Ντάλτον, αποτέλεσε αφορμή για να γίνει viral.

Ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα για τις γαλοπούλες που δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η αλλαγή χρωμάτων στο φόντο πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από το γνωστό κόκκινο και το ροζ που θυμίζουν πολύ ΣΎΡΙΖΑ, υπήρχε και το πράσινο φόντο που θυμίζει πολύ… ΠΑΣΟΚ.

Σε συνδυασμό με το σύνθημα Νέα Αρχή και τον ήλιο που ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του το Σάββατο, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ. Ειδικά τα χρώματα ήταν εντυπωσιακά όμοια με το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα του κέντρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...