Παρασκευή
09 Ιουνίου 2023

«Ρουκέτα» από Κεγκέρογλου - Ζητά να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ από 58.000 ευρώ Ανδρουλάκης - Καϊλή

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε ότι οποίος «θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος θα υπογράψει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βάσει του άρθρου 36 θα γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» έτσι τα χρέη της Παράταξης που όπως είπε ξεπερνούν τα 200 εκατ.

«Δεν έχουμε χρήματα να επικοινωνήσουμε τις πολύ καλές μας θέσεις. Για πολιτικές πρωτοβουλίες και δράσεις» είπε στην συνέχεια, προσθέτοντας ότι  «το κόμμα λειτουργεί ουσιαστικά με τις συνδρομές των βουλευτών (σ.σ. που κάθε μήνα δίνουν ένα ποσοστό από την βουλευτική τους αποζημίωση). Με μεγάλη λύπη αντιληφθήκαμε ότι οι ευρωβουλευτές μας δεν το κάνουν αυτό από το 2014».

Μάλιστα, ζήτησε αναδρομικά 58 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα: Δηλαδή από τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή!

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε ακόμη την οικονομική συνδρομή όλων των μελών για την διεξαγωγή των εκλογών λέγοντας πως «600 χιλιάδες ευρώ θέλει μόνο η μια εταιρεία» που θα αναλάβει τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προβοκάτσια κατά ΠΑΣΟΚ από φιλοσυριζαϊκά ΜΜΕ

Διάφορα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία εξακολουθούν να είναι ενταγμένα στον μηχανισμό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται για λουκέτο μετά τις εκλογές έχουν ανάγει σε δόγμα την κουτο...

Το «λιβάνισμα» κάνει δουλειά

Οι μεγαλύτεροι χορηγοί του κόμματος «ΝΙΚΗ» δεν είναι ούτε οι Ρώσοι, ούτε τα μοναστήρια. Είναι τα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, κανάλια και εφημερίδες που έχουν βαλθεί να βάλουν το κό...

Φόρτωση άρθρων...