Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Σακελλαροπούλου από Λήμνο: «Η σημερινή ημέρα φέρνει τη νίκη του φωτός ενάντια στο σκότος» (Photos)

Τη Λήμνο επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τον εορτασμό των Θεοφανίων. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων δήλωσε: «H σημερινή ημέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων.

Σακελλαροπούλου από Λήμνο: «Η σημερινή ημέρα φέρνει τη νίκη του φωτός ενάντια στο σκότος»
Σακελλαροπούλου από Λήμνο: «Η σημερινή ημέρα φέρνει τη νίκη του φωτός ενάντια στο σκότος»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...