Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σακελλαροπούλου: «Το παράδειγμα των αγωνιστών του ’21 εμψυχώνει στην προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας»

«Το παράδειγμα των αγωνιστών του ’21 μας εμπνέει και μας εμψυχώνει στη διαρκή προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας», τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη δήλωσή της μετά την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Ο ηρωικός ξεσηκωμός των προγόνων μας στις 25 Μαρτίου 1821 οδήγησε, μετά από πολλούς αγώνες και θυσίες, στην αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και στη δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους. Μιας χώρας ανεξάρτητης και δημοκρατικής, στον πυρήνα, εδώ και χρόνια, της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε ακόμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Η επέτειος της Επανάστασης, την οποία τιμήσαμε με τη σημερινή παρέλαση, μας θυμίζει ότι τα έθνη καταλαμβάνουν τη θέση τους στον χάρτη της Ιστορίας με πίστη στις δικές τους δυνάμεις, ενότητα και πάθος για ελευθερία. Το παράδειγμα των αγωνιστών του ’21 μας εμπνέει και μας εμψυχώνει στη διαρκή προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας», πρόσθεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...