Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σε εγρήγορση η ΝΔ: Εσωκομματικές εκλογές, συνέδριο, συσπείρωση και στο βάθος εκλογές

Η κυβερνητική παράταξη ξεκινά μια συντονισμένη προσπάθεια συστράτευσης των ανθρώπων της για τις δύσκολες μάχες που έπονται

Σε εγρήγορση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία με στόχο την ενεργοποίηση των στελεχών της, την περαιτέρω ενίσχυση του κομματικού μηχανισμού με φόντο τις επερχόμενες εκλογές και τον αισιόδοξο μεν, πολύτιμο δε στόχο της αυτοδυναμίας.

Μετά από μία μακρά περίοδο παύσης και μερικής λειτουργίας λόγω των συνεπειών της πανδημίας και των λοκ ντάουν, η κυβερνητική παράταξη ξεκινά αρχής γενομένης το επερχόμενο Σαββατοκύριακο που πραγματοποιούνται οι εσωκομματικές διαδικασίες σε ολόκληρη τη χώρα, μια συντονισμένη προσπάθεια συστράτευσης των ανθρώπων της για τις δύσκολες μάχες που έπονται και θα επηρεάσουν πέρα από κάθε αμφιβολία και τη διακυβέρνηση την επόμενη μέρα.

Την ίδια ώρα, τα φώτα στρέφονται στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μέσα από το οποίο εμφανίζεται η ευκαιρία για να σχηματοποιηθεί ένα ελκυστικό πολιτικό αφήγημα που θα ακολουθήσει τη Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια της για διεύρυνση της απήχησης της στην κοινωνία μέσα από την παρουσίαση ενός οράματος που θα εκπέμψει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.

Μπορεί επανειλημμένως ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει διαβεβαιώσει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, ωστόσο στην πολιτική τα πράγματα δεν είναι στατικά, με συνέπεια οι εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας, αλλά και εκείνες της κεντροαριστεράς να επηρεάσουν τις εξελίξεις και να φέρουν πιθανά την ημερομηνία των εκλογών πιο κοντά μέσα στο 2022.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ανάγκη για άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού παντού, καθώς η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά σε μία ιστορική πρόκληση, αυτή της εξασφάλισης της δεύτερης τετραετίας. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...