Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Σε λειτουργία τα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Παρασκήνιο

Ενόψει της 86ης ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά τη λειτουργία περιπτέρων της σε εξωτερικούς χώρους σε δυο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης: στην Πλατεία Αριστοτέλους και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

nd_periptero

Τα βίντεο που προβάλλονται στις οθόνες στους χώρους των περιπτέρων προβάλλουν τη δράση του κόμματος, ενώ τα ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράζονται, αναδεικνύουν το κυβερνητικό έργο. Κάθε πολίτης, σαρώνοντας τον κωδικό QR, που υπάρχει στα φυλλάδια μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το Κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, αλλά και για τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έγιναν πράξη.

nd_periptero

Στα εγκαίνια του περιπτέρου επί της Πλατείας Αριστοτέλους το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν το πρωί ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου. Η Οργάνωση της νεολαίας, από κοινού με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ και την αρμόδια γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου ενημερώνουν και εγγράφουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο χώρο του περιπτέρου, μια σημαντική πρωτοβουλία την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

nd_periptero

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα προκλητική δήλωση Ράμα: Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς

«Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς», τόνισε ο Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan, εμμένοντας στην «σκληρή γραμμή» μετά και τη συγκέντρωση σ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...