Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Σε πειθαρχικά μέτρα κατά του Πολάκη θα προχωρήσει ο Κασσελάκης (εικόνα)

Όλα δείχνουν πως ο υπερτομεάρχης και πολλά …βαρύς του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης θα επιλέξει απόψε τον δρόμο της αποχής από τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα υπάρξει αντίδραση από την Κουμουνδούρου αφού ως γνωστόν έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το πιο πιθανό είναι πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα «απαλλάξει» τον Παύλο Πολάκη από τα καθήκοντά του ως Συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

Εκτός εάν αποφασίσει να συγκρουστεί μετωπικά με τον αψύ Κρητικό και προχωρήσει στη διαγραφή του.

Αντίστοιχα πειθαρχικά μέτρα θα υπάρξουν και για τη Νίνα Κασιμάτη, η οποία φαίνεται πως θα αντικατασταθεί, εφόσον απουσιάσει ή καταψηφίσει, από τη θέση της τομεάρχη Μετανάστευσης και Ασύλου.

Προανήγγειλε την απουσία του από την επίμαχη ψηφοφορία 

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα προανήγγειλε την απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο βουλευτής Χανίων αναφέρει μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές, ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Ο πρώην υπουργός παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Προανήγγειλε την απουσία του από την επίμαχη ψηφοφορία

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...