Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Selfie με τον Παναγιωτόπουλο μέσα σε ελληνικό Rafale έβγαλε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας (Photos)

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Σεμπαστιάν Λεκορνύ. Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας είχε επαφές με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ συναντήθηκε και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Γάλλος ομόλογός του, συνοδευόμενοι από τις αντιπροσωπείες των δύο πλευρών μετέβησαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. 

Στις εγκαταστάσεις της 332 Μοίρας Παντός Καιρού όπου έχουν ενταχθεί τα Rafale, οι Παναγιωτόπουλος και Λεκορνύ ενημερώθηκαν για το ιστορικό, την αποστολή, την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες της μονάδας που αποτελεί την έδρα των Rafale. 

Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα διθέσιο μαχητικό αεροσκάφος Rafale, ενημερώθηκαν για τις επιχειρησιακές δυνατότητές του, συνομίλησαν με το ιπταμένους και μηχανικούς που υπηρετούν στην 114 ΠΜ και μάλιστα ο Γάλλος υπουργός Άμυνας κατέγραψε το στιγμιότυπο με μια selfie.

Selfie με τον Παναγιωτόπουλο μέσα σε ελληνικό Rafale έβγαλε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Φόρτωση άρθρων...