Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Σημίτης στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Η κοινωνική αλλαγή είναι δυνατή

Ο Κώστας Σημίτης μίλησε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δίνοντας το σύνθημα για την «κοινωνική αλλαγή».

Ο πρώην πρωθυπουργός και σημαίνον στέλεχος της παράταξης αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον συνεδριακό χώρο, ενώ εξίσου θερμός ήταν και ο χαιρετισμός με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για την «κοινωνική αλλαγή» που μπορεί να πυροδοτήσει το ΠΑΣΟΚ, όσο και για τις προϋποθέσεις επιτυχίας του κόμματος, δηλαδή «συστηματική εργασία για την κατανόηση των προβλημάτων και η επεξεργασία λύσεων».

«Βασικό είναι», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, «να μην περιορίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στον τρόπο με τον οποίο θα εκθέσουμε τους αντιπάλους μας. Απαιτείται η επεξεργασία ενός πειστικού προγράμματος δράσης για την επίτευξη μιας δικαιότερης κοινωνίας».

«Το ζητούμενο είναι η προοδευτική παράταξη να παρουσιάζει μια συνολική και ολοκληρωμένη άποψη για την κοινωνία που επιδιώκει, στην οποία θα εντάσσονται και οι επιμέρους στόχοι της», επισήμανε ο Κώστας Σημίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη για κατασκοπεία μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Κατηγορίες ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν βοηθό του ακροδεξιού κόμματος AfD που εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την κατηγορία ότι έκανε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας. Ο υπάλληλος...

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. ...

Φόρτωση άρθρων...