Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη.

«Εγώ είδα το μισό επεισόδιο. Είδα το κεφαλοκλείδωμα, την μπουνιά, να πέφτει κάτω ο κ. Γραμμένος, να τον σηκώνουν οι άνθρωποι της Βουλής ενώ ο κ. Φλώρος συνέχιζε να λέει "μη μου ξαναβρίσεις την μάνα". Αποδεικνύεται πως η ακροδεξιά είτε μέσω των Σπαρτιατών είτε μέσω της Ελληνικής Λύσης ήταν μέσα στην Βουλή. Το επεισόδιο απέδειξε ότι ο "κασιδιαρισμός" είναι μέσα στη Βουλή» είπε ο κ. Σιμόπουλος στο MEGA.

Περιγράφοντας εκ νέου το επεισόδιο στη Βουλή, ο κ. Σιμόπουλος είπε στην ΕΡΤ ότι ««είδα δύο ανθρώπους, δύο βουλευτές να βγαίνουν τρέχοντας από τη Βουλή, ο ένας σε έξαλλη κατάσταση να αναφέρει “δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα της μάνας μου στο στόμα σου”. Να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί της Βουλής, αλλά παρόλα αυτά να κάνει ένα κεφαλοκλείδωμα και μάλλον να ρίχνει μπουνιά. Γιατί απ’ ότι απεδείχθη την έριξε γιατί όταν σηκώθηκε από κάτω ο κύριος Γραμμένος, μετά από την από το κεφαλοκλείδωμα και τη μπουνιά από τον κύριο Φλώρο, είχε πρόβλημα φανερό στη μύτη. Συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο κύριος Φλώρος να φωνάζει τα ίδια ενώ τον συγκρατούσαν άνθρωποι της Βουλής».

«Έπεσε κάτω ο κ. Γραμμένος, πήγαν οι άνθρωποι της Βουλής, τον σήκωσαν κι όταν σηκώθηκε γιατί ήμουνα στα 1 – 2 μέτρα είδα ότι είχε πρόβλημα στη μύτη. Πήγε αμέσως στο ιατρείο της Βουλής» συμπλήρωσε ο κ. Σιμόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...