Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σκέρτσος: «Η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ πριν τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα»

Στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και στη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα - Λύτρα αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Ο υπουργός έδωσε απαντήσεις στα όσα έθεσε η κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, σχετικά με την μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα αλλά και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των αστυνομικών.

«Ότι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αυτή είναι η απάντηση για την μελέτη και ήταν σαφής. Τα προβλήματά του ΕΣΥ έχουν καταγραφεί πολύ πριν δοθεί αυτή η έρευνα», είπε ο Άκης Σκέρτσος.

«Μην προσπαθείτε να διογκώσετε ένα θέμα που είναι ήσσονος σημασίας. Έχουν ήδη ληφθεί οι αποφάσεις για τις ανάγκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και για αυτά που λέει η μελέτη», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Για το θέμα του εμβολιασμού των αστυνομικών, ο Άκης Σκέρτσος απάντησε: «Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται την υποχρεωτικότητα. Αυτά είναι υγειονομικά κριτήρια και όχι πολιτικά όπως βάζετε εσείς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...