Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σκευωρία Novartis: Δεν απολογήθηκε ο Βαξεβάνης - Πήρε νέα προθεσμία από την ανακρίτρια

Παρασκήνιο

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του ειδικού δικαστηρίου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την σκευωρία Novartis.

Ο δημοσιογράφος προσήλθε το πρωί στον Άρειο Πάγο μαζί με τους δικηγόρους του Βασίλη Καπερνάρο και Γιάννη Μαντζουράνη, καθώς είχε προσδιοριστεί για σήμερα η απολογία του αναφορικά με την έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Ο Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία την οποία έλαβε και έτσι θα προσέλθει πάλι στο ανακριτικό γραφείο στις 11 Μαρτίου.

Ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του δημοσιογράφου σχετίζονται με τη φερόμενη ανάμειξή του στις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Novartis μέσω δημοσιευμάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Φόρτωση άρθρων...