Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Σκληρή απάντηση από τον Ισραηλινό πρέσβη στον Κασσελάκη με βίντεο–σοκ έπειτα από τη δήλωση ότι «μέρος της Χαμάς είναι τρομοκράτες»

Παρασκήνιο

Τη σφοδρή αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα, Νόαμ Κατς, προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Attica TV ότι «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο κάνει τρομοκρατικές ενέργειες».

«Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες», τόνισε σε ανάρτησή του στο X ο Νόαμ Κατς, ο οποίος παρέθεσε το βίντεο με τις γυναίκες ομήρους της Χαμάς. 

«Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της» τονίζει μεταξύ άλλων ο Νόαμ Κατς.

Δείτε την ανάρτηση του Ισραηλινού πρέσβη:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νόαμ Κατς:

«Άκουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του #ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis στην τηλεόραση του Alpha. Ο ισχυρισμός ότι «μέρος της #Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες» είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της. Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες».

Δείτε στο 2:10 του βίντεο τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα (Photos)

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η ανάληψη των καθηκόντων της νέας υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής...

Στεφανίδη σε Μητσοτάκη: Παρακαλώ να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στο “X” αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου...

Φόρτωση άρθρων...