Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Σκυλακάκης για πρόταση δυσπιστίας: Προσπάθεια πολιτικής ανωμαλίας από οικονομικά - μιντιακά συμφέροντα και αντιπολίτευση

«Προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, την πρόταση μομφής για τα Τέμπη, την οποία καταθέτουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Σκυλακάκης κάνει λόγο για «έναν ετερόκλιτο συνασπισμό οικονομικών και μιντιακών συμφερόντων, αντιπολιτευόμενων κομμάτων και τρολ του διαδικτύου», σε μια προσπάθεια που, όπως γράφει, δεν θα έχει καμία τύχη.

Ο υπουργός συνέχισε εξηγώντας πως: «Επί της ουσίας γιατί στηρίζεται σε «αποκαλύψεις«, που επιβεβαιώνουν απλώς ότι οι θεσμοί που διαχειρίζονται την εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο υπόθεση της απόδοσης ποινικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, έχουν όλα τα στοιχεία για να λάβουν αμερόληπτα τις αποφάσεις τους».

Η ανάρτησή του 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...