Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

«Σπαρτιάτες»: Τι κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Στίγκας

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας. Η κατάθεση του Βασίλη Στίγκα ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδηλίνη, αναμένεται να συνεχιστεί εντός της εβδομάδας. 

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» παρέμεινε στο γραφείο της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού πάνω από τρεις ώρες καταθέτοντας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του περί «Greek mafia», εκβιασμών και απειλών.

Απαντώντας ο Βασίλης Στίγκας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο μίλησε και πάλι για μεθοδεύσεις, εστιάζοντας κυρίως σε εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του προς τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη για το δήμο της Αθήνας.

«Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς κατέθεσα, διότι η συζήτηση θα συνεχιστεί μέσα στην εβδομάδα. Εχθές κάναμε μια συγκέντρωση με την κοινοβουλευτική ομάδα, οι τρεις διαγραφέντες βουλευτές ζήτησαν συγγνώμη για αυτή την απρέπεια και την εικόνα που παρουσίασαν στο Κοινοβούλιο αλλά και προς το πρόσωπο μου, άρα είναι στη κοινοβουλευτική ομάδα συνεχίζουν κανονικά και επίσης υπάρχει και μια δήλωση στήριξης από ολόκληρη τη κοινοβουλευτική ομάδα ότι με στηρίζουν ως πρόεδρο του κόμματος.

Αφήστε με να πω στην εισαγγελέα ότι ξέρω. Υπάρχουν μεθοδεύσεις οι οποίες παραπέμπουν με πάρα πολλούς τρόπους σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε όπως το είπα από διάφορους από εξωκοινοβουλευτικούς . Αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις θα το κρίνει η κυρία εισαγγελέας. Και για τον Κασιδιάρη μιλήσαμε. Εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στον Δομοκό. Να παίρνουν οδηγίες από κάποιους άλλους ενδεχομένως να ήταν. Θα δούμε αλλά δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Κασιδιάρης έδινε οδηγίες από το Δομοκό και δεν αναιρώ τίποτα. Δεν είχαμε καμία σχέση με τον κ. Κασιδιάρης καμία τηλεφωνική επικοινωνία και τίποτα περισσότερο. Τον στηρίζω για το Δήμο της Αθήνας.».

Ο Βασίλης Στίγκας έδωσε στους δημοσιογράφους και κοινή δήλωση βουλευτών του κόμματος του με την οποία επιβεβαιώνουν την ενότητα του κόμματος «Σπαρτιάτες»:

«Υπογράφοντας την παρούσα δήλωση, βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «Σπαρτιάτες», έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον ελληνικό λαό όποιος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του κόμματος. Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος, υπέρ του ελληνικού πατριωτισμού εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Δεν είναι δυνατόν ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές σε μια ενιαία αγορά ζημιώνοντας τους καταναλωτές

Η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, της Ενιαίας Αγοράς και της ευρωπαϊκής βιομηχανικής πολιτικής, με έμφαση στην άμυνα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπου...

Γεωργιάδης: Κύριος στόχος μου να μειωθεί η πολύωρη αναμονή στις εφημερίες των νοσοκομείων

«Η διαδικασία για τους διοικητές των νοσοκομείων είναι εν εξελίξει. Το τεστ δεν έχει βάση, είναι τεστ δεξιοτήτων που βάζει σε κατάταξη τους υποψηφίους ώστε να περάσουν οι 15 πρώτοι...

Φόρτωση άρθρων...