Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Στ. Κασσελάκης: Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο, εγώ δεν τους φοβάμαι

Πολιτική

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος από την πλευρά της ομογένειας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας στον κλάδο της ναυτιλίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντάει σε όσους τον κατηγορούν σημείο προς σημείο.

«Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου» επισημαίνει.

«Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…)», συμπληρώνει.

Σημειώνει ότι η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον του ή της Tiptree Marine που ίδρυσε. Υπάρχει κατά της διαχειρίστριας εταιρείας VShips Νορβηγίας, η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, με την οποία όμως δεν έχει καμία σχέση.

«Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σ. Ζαχαράκη: Μάχη κατά της ιδρυματοποίησης των παιδιών - Πρόγραμμα Ημιαυτόνομης Διαβίωσης

Ως πρώτη προτεραιότητα έχουν τεθεί τα δικαιώματα του παιδιού, το θέμα των υιοθεσιών και αναδοχών από την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και τα στελέχη τ...

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Φόρτωση άρθρων...