Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Με τον σκύλο του πήγε για την πρώτη του εκπομπή «Στο Κόκκινο» (εικόνες)

Παρασκήνιο

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» σήμερα το μεσημέρι.

Η «Ώρα του Προέδρου» είναι μέσα στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο», στους 105,5 Στο Κόκκινο. Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα απασχολούν τους πολίτες θα απαντά στα ερωτήματα που θα στέλνουν οι ακροατές του σταθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

kasselakis-kokkino

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προαναγγείλει την «Ώρα του Προέδρου» σε παρέμβαση του στο ραδιοφωνικό σταθμό προ ημερών ως όχημα για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με την κομματική βάση.

kasselakis-kokkino

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στον ραδιοφωνικό σταθμό με το σκυλί του, Φάρλι ενώ συνομίλησε με τους εργαζομένους που ήταν στον σταθμό εκείνη τη στιγμή.

kasselakis-kokkino
kasselakis-kokkino

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Δούκα κατά Ανδρουλάκη: Οι επιλογές στο ΠΑΣΟΚ δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας

Η πρώτη μετεκλογική κόντρα μεταξύ Δούκα και Ανδρουλάκη θόλωσε την «εικόνα» της ενωτικής επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να εξασφαλίσει ο πρόεδρος του κόμματος ανακοινώνοντας...

Π. Πολάκης από Τρίπολη: Εγώ τον Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω

“Δεν επιθυμώ κανέναν αποκλεισμό. Εγώ τον Στέφανο Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω, γιατί πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του. ...

Φόρτωση άρθρων...