Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Στις εννιά του... μακαρίτη: Κάλεσμα ΚΚΕ προς ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ μέσω Σοφιανού

Παρασκήνιο

«Καλούμε τους φίλους που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνουν μια αγωνιστική συνάντηση που ήδη υπάρχει με το ΚΚΕ απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο Real FM.

«Είναι ώρα για χειραφέτηση, δεν είναι καιρός για νέες αυταπάτες, σημείωσε και υπογράμμισε ότι τώρα με το ΚΚΕ να συναντηθούμε για να αναχαιτίσουμε την επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ που αξιοποιεί το 41% σε βάρος των μισθών και για φορολεηλασία» σχολίασε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη που μένουν και εκείνα που φεύγουν, ανέφερε ότι «έχουν πάρει διαζύγιο με την αξιοπιστία, ήταν μαζί στις εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο, μαζί στις τοπικές εκλογές και υπερασπίζονται τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση και ως αξιωματική αντιπολίτευση που έφτασε τη ΝΔ στο 41% αφού μαζί ψήφισαν τα μισά νομοσχέδια και συνεχίζουν να έχουν ευαγγέλιο τις επιλογές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...