Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στο αρχείο η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ - Πουλής: Ο αρχιτέκτονας της σκευωρίας Παύλος Πολάκης κρύβεται και σιωπά

Παρασκήνιο

Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από σχετική πράξη την οποία εξέδωσε η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η δικαστική διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης στο ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, περί δήθεν εμπλοκής του Σταμάτη Πουλή σε διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούσαν την τροφοδοσία της Δομής Οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς ο ίδιος υπήρξε διοικητικά υπεύθυνος λειτουργίας της. Τελικός αποδέκτης των επιθέσεων του κ. Πολάκη ήταν η ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είχε διατελέσει υπουργός Υγείας την επίμαχη περίοδο, και ο οποίος έκανε retweet την ανακοίνωση του Σταμάτη Πουλή.

Μετά την απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση, ο κ. Πουλής σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατέπεσε η σκευωρία, ενώ αφήνει αιχμές προς τον Παύλο Πολάκη ότι κρύβεται στο λαγούμι του.

Η ανακοίνωση του Σταμάτη Πουλή

«H από 15/3/2022 Πράξη Αρχειοθέτησης της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, για την υπόθεση της τροφοδοσίας της δομής των οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι για μένα η δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα για να λάμψει η αλήθεια. Και είναι ταυτόχρονα η καταδίκη του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ που με το ψεύδος, τη σπίλωση και τη συκοφαντία, επιδίωξε συνειδητά την ηθική και πολιτική εξόντωσή μου.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της πρωτοφανούς σκευωρίας Παύλος Πολάκης και τα «παλληκάρια της φακής» των δημοσιογραφικών παραμάγαζων που ανέλαβαν εργολαβικά να ρίξουν τόνους λάσπης εναντίον μου, πήραν την απάντησή τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Νίκησε η αλήθεια απέναντι σε αυτούς που δεν ντράπηκαν να στήσουν «σκάνδαλο» εργαλειοποιώντας το κοινωνικό έργο σίτισης άπορων οροθετικών.

Στοχοποιήθηκα γιατί επί των ημερών της θλιβερής διακυβέρνησης τους, την οποία ένιωσε στο πετσί του όλος ο ελληνικός λαός, ως Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ όχι μόνο δεν έσκυψα το κεφάλι, όχι μόνο δεν γονάτισα, αλλά αποκάλυψα τα σκοτεινά έργα και τις πονηρές ημέρες του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας. Έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες της δημοκρατίας και της ανοιχτής κοινωνίας. Υπερασπίστηκα το δημόσιο συμφέρον. Δεν φοβήθηκα και έπρεπε να εξοντωθώ με λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον μου, ακόμη και εναντίον της οικογένειάς μου.

Ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αυτό όμως δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να το καταλάβουν οι νοσταλγοί της Σοβιετίας, γιατί ποτέ δεν υπήρξαν καθαροί. Πάντα στη σκιά, στο υπόγειο, στο παρασκήνιο, στην ίντριγκα και στην κοπτοραπτική μονταζιέρα.
Κατήγγειλα με παρρησία τη σκευωρία από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ξεδιπλώνεται εναντίον μου το χυδαίο σχέδιό τους με ξεκάθαρο στόχο την ποινικοποίηση της κριτικής μου στον ολισθηρό κατήφορο του αυταρχικού λαϊκισμού.

Με τη βοήθεια του Θεού, στάθηκα όρθιος και ακέραιος μέχρι να ηττηθούν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους και όλες που πίστεψαν στον αγώνα μου και ήταν δίπλα μου στα δύσκολα.

Τώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Οι σκευωροί χωμένοι στα λαγούμια τους σιωπούν.
Συνεχίζω πιο δυνατός, πιο περήφανος και πιο αποφασισμένος από ποτέ.
Συνεχίζω να μάχομαι για τη μεγάλη γαλάζια παράταξη, τα φιλελεύθερα ιδανικά και την πατρίδα.
Συνεχίζω να είμαι στην πρώτη γραμμή για το καλύτερο αύριο που αξίζει στη Δυτική Αττική και τα παιδιά της.
Συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα πως η αλήθεια είναι ανίκητη!»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...