Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Στο πλευρό των διανομέων φαγητού ο Παύλος Χρηστίδης

Παρασκήνιο

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης για άλλη μια φορά βάζει το ζήτημα της επισφάλειας που νιώθουν οι εργαζόμενοι στις διανομές φαγητού ο Παύλος Χρηστίδης.

Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του διανομέα στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής τόσο στα social media όσο και σε παρεμβάσεις του σε ΜΜΕ τονίζει ότι είναι απαραίτητο οι άνθρωποι που τρέχουν για όλους εμάς να ενταχθούν σε καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών, να μπει όριο στις διαδρομές που πραγματοποιούν ή τις παραγγελίες που παραδίδουν, ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα τρέξουν εξαντλημένοι και όλοι όσοι εργάζονται ως διανομείς να ασφαλίζονται κανονικά και οι ίδιοι και το μηχανάκι τους. «Να μπει τέλος στην μαύρη, ανασφάλιστη εργασία» σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

«Είναι ώρα να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους» σχολίασε.  

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρηστίδης «ανοίγει» συγκεκριμένη συζήτηση. «Η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου προστασίας των εργαζομένων δημιουργεί συνθήκες ζούγκλας» είχε σχολιάσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν συγκεκριμένη εταιρία αποφάσισε να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς των διανομέων της. Αδιαμφισβήτητα πάντως, είναι σημαντικό πως μια τέτοια συζήτηση ανοίγει από έναν νέο άνθρωπο, έναν νέο ηλικιακά πολιτικό που δεν είναι κλεισμένος σε… γραφεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...