Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στρατούλης: «Οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς διεκδικούν παγκόσμιο βραβείο της πολιτικής υποκρισίας»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς άφησε ο Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης. «Η Λαϊκή Ενότητα θα κατέβει στις εκλογές γιατί είναι μια κορυφαία στιγμή που οι πολιτικές δυνάμεις παρουσιάζουν τις θέσεις τους στον ελληνικό λαό», τόνισε ο Γραμματέας της ΛΑΕ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον «Realfm 97,8».

«Μετά την ανασυγκρότησή μας τον περασμένο Οκτώβριο, κάναμε μια συνδιάσκεψη με 600 αντιπροσώπους από όλους τους νομούς και εκλέξαμε διπλή ηγεσία. Έχουμε δύο γραμματείς, εμένα και την Μ. Τσίχλη. Συζητάμε από πριν και μοιράζουμε ρόλους. Το ίδιο κάναμε και στην Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 που κληθήκαμε και οι δύο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Στρατούλης.

«Ήρθε η ώρα της αντιμνημονιακής αριστεράς, της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ αριστεράς», σχολίασε ο πρώην υπουργός.

«Το ψηφοδέλτιο θα είναι ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την ρήξη, όπου θα είμαστε η ΛΑΕ και άλλες δυνάμεις» περιέγραψε ο Δημήτρης Στρατούλης. Ο πρώην βουλευτής απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν κάνει δομική αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία», επεσήμανε ο πρώην βουλευτής και πρόσθεσε: «Οι 600 μνημονιακοί νόμοι που έκοψαν συντάξεις, που ξεπούλησαν δημόσιο πλούτο είναι ενεργοί και έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Στρατούλης.

«Οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα για τους πλειστηριασμούς διεκδικούν το παγκόσμιο βραβείο της πολιτικής υποκρισίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΝΔ είναι αθώα. Το στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η υποκρισία. Πάει στο σπίτι της κ. Κολοβού, φωτογραφίζεται και 30 Μάρτη του 2019 ξεκίνησε ο πλειστηριασμός της πρώτης και μοναδικής κατοικίας. Η κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε ο Δημήτρης Στρατούλης.

«Τα ειρωνικά του κ. Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς ήταν σαν να δίνει σφαλιάρα όχι μόνο σε εμάς μόνο αλλά και στους χιλιάδες που έχασαν τα σπίτια τους επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε Τετάρτη γίνονταν πλειστηριασμοί αν θυμάστε», είπε ο πρώην βουλευτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...