Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Ιρανό που αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Τον κάλεσε στο Μαξίμου

Με τον αριστούχο μαθητή από τη Λέσβο με καταγωγή από το Ιράν που αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις επικοινώνησε από τη Μαδρίτη ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για τον Ιρανό πρόσφυγα Κούρο Ντουρμοχαμαντί, που έφτασε στη Μυτιλήνη με βάρκα, έμεινε στον καταυλισμό της Μόριας και κατάφερε τρία χρόνια αργότερα να σαρώσει στις Πανελλήνιες, συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18,25.

Ο Πρωθυπουργός τον συνεχάρη για την επιτυχία του και του είπε ότι αποτελεί παράδειγμα και είναι πηγή αισιοδοξίας. Μάλιστα, τον κάλεσε την ερχόμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά.

Ο Κούρος Ντουρμοχαμαντί, έφτασε στη Μυτιλήνη με βάρκα πριν από τρία χρόνια, με τις προσφυγικές ροές από το Ιράν, αφήνοντας μια δύσκολη ζωή πίσω του. Η επιτυχία του είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Ο μέσος όρος του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι 18,25, ένα κατόρθωμα μάθημα-ζωής. Έγραψε Μαθηματικά 20, Φυσική 20, Χημεία 19,5 και Έκθεση 13,5.
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» Κασσελάκη - Έντονες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις Παπανώτα

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και δημοσιογράφου, Δημήτρη Παπανώτα. Συγκεκριμέν...

Φόρτωση άρθρων...