Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Συμφωνεί με τον Τσακαλώτο για Τσίπρα ο Συρμαλένιος

Στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου τάσσεται ο Νίκος Συρμαλένιος, καθώς συμφωνεί πως «εν μέρει», δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως εν μέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει δίκιο στην κριτική του για τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας μάλιστα το παράδειγμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία επέλεξε για Πρόεδρο της Βουλής το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Εν μέρει, ναι. Και το λέω διότι είχαμε συγκεκριμένες εμπειρίες το 2015, το πρώτο εξάμηνο. Μιλώ για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής την κυρία Κωνσταντοπούλου. Θεωρώ ότι ήταν μια ατυχής επιλογή, όχι στο να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και να εκπροσωπεί κάποιους τομείς πολιτικής που γνωρίζει, όπως π.χ. θέματα Δικαιοσύνης, αλλά ως Πρόεδρος της Βουλής.

Όπου πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να έχει τη συναίνεση μεγάλων μερίδων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων που μετέχουν στη Βουλή και η συμπεριφορά επίσης να είναι τέτοια που να μπορεί να διεκπεραιώνει αυτό το σύνθετο έργο, πολιτικό και πρακτικό», ανέφερε ο Νίκος Συρμαλένιος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στο Μαράθι στα Χανιά για ανοιξιάτικο μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του (Photos)

Μίνι απόδραση στα Χανιά και στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικ...

Απαγόρευση εισόδου και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη Γερμανία για τον Γιάνη Βαρουφάκη - Τι απαντά ο ίδιος

Την απαγόρευση εισόδου όπως και κάθε πολιτικής δραστηριότητας επέβαλε το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών στον Γιάνη Βαρουφάκη, λόγω των θέσεών του για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Στον επ...

Κατρούγκαλος κατά Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: «Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Παύλου Πολάκη. Για τη βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» με...

Φόρτωση άρθρων...