Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ παρουσία Μπρατάκου - Μαρινάκη

Παρασκήνιο
Tags: ΟΝΝΕΔ

Επετειακή διευρυμένη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες η Οργάνωση καθώς και στον προγραμματισμό των επόμενων μηνών. Βασικά σημεία της ατζέντας του απολογισμού ήταν οι δράσεις εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα, η διεθνής παρουσία της ΟΝΝΕΔ, οι επισκέψεις της οργάνωσης στην ελληνική περιφέρεια, οι συζητήσεις με νέους επαγγελματίες καθώς και οι πολιτικές ακαδημίες που πραγματοποιούνται με στόχο την ενημέρωση και την επιμόρφωση των στελεχών. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των προσεχών δράσεων, ξεχωριστή αναφορά έγινε στην νέα καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά και σε δράσεις που αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, σε συνέχεια όσων ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Ιδιαίτερες αναφορές ακόμη έγιναν στην ιστορία της Οργάνωσης, και του ρόλου της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Το παρών στη διευρυμένη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ έδωσε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Νίκος Παπουτσής.

alsQ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος αναφερόμενος στην 48η επέτειο από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ τόνισε : «Αν η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που από την ίδρυσή της λειτουργεί με πυξίδα το μέλλον του τόπου, τότε η ιστορική της νεολαία, η ΟΝΝΕΔ, είναι το στήριγμα για να διαμορφώσει ένα πραγματικά σύγχρονο, προοδευτικό πολιτικό περιεχόμενο. Που θα συνδέεται με την πραγματικότητα των σημερινών νέων ανθρώπων. Και που θα μας κρατήσει στην πρώτη γραμμή.»

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μιλώντας προς τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης δήλωσε : «Η ΟΝΝΕΔ εδώ και 48 χρόνια είναι το πιο ζωντανό, το πιο δυνατό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας. Με πίστη στην ιδεολογία της καταφέρνει να εξελίσσεται και να εκπροσωπεί καθημερινά όλο και περισσότερους νέους από όλο τον παραγωγικό ιστό, από όλη την κοινωνία των πολιτών. Είναι εκεί σε κάθε κρίσιμο ζήτημα, να ακούσει τις αγωνίες των νέων και να προτείνει λύσεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για την Οργάνωσή μας. Και η ΟΝΝΕΔ θα είναι εκεί να πρωτοστατήσει και στις επόμενες μεγάλες μάχες που έρχονται. Στις επόμενες εκλογές, εσείς που ξέρετε τόσο καλά να κερδίζετε μάχες θα είστε στην πρώτη γραμμή για μια εκλογική διαδικασία που θα κρίνει το μέλλον των επόμενων γενεών, για να αναδείξουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.»

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπρατάκο και τον Παύλο Μαρινάκη για την παρουσία τους και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κύριε Υφυπουργέ, αγαπητέ Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και π. πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που συμμετέχετε σε αυτή την επετειακή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσής μας. Για όλους εμάς, η συμμετοχή σας δεν είναι απλώς συμβολική, αλλά μια ουσιαστική στήριξη στην καθημερινή μας παρουσία, στα ζητήματα που αφορούν τους νέους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Μας υπενθυμίζει, ακόμη, την ιστορία και την κληρονομιά της Οργάνωσής μας, αλλά και τον σημαίνοντα ρόλο που έχει διαδραματίσει ιστορικά, κατά τη διάρκεια της 48χρονης πορείας της. Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε σήμερα, έναν απολογισμό δράσεων που έχουν φέρει την ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο κοντά σε νέους από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Δράσεων που μας γεμίζουν με το αίσθημα της ικανοποίησης και της προσφοράς αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργούν ευθύνη για το μέλλον, καθώς θέλουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε θέσει για τη δράση μας, όσο και στην εμπιστοσύνη με την οποία μας έχετε περιβάλλει εσείς όσο και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...