Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Άδειο κέλυφος και απλήρωτοι εργαζόμενοι

Παρασκήνιο

Μετά την συρρίκνωση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ και την διάσπαση της προηγούμενης εβδομάδας, το κτήριο που στέγασε το κόμμα της «πρώτη φορά Αριστεράς», είναι μελαγχολικά άδειο. 

Όσοι ξέρουν την κατάσταση στο κόμμα και το πόσο άδεια είναι τα ταμεία, προεξοφλούν ότι τα υπόλοιπα κτήρια που έχει νοικιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ένα ολόκληρο τετράγωνο στην οδό Λεωνίδου, στο Μεταξουργείο, και τα παλιά γραφεία της ΔΗΜΑΡ επί της Αγίου Κωνσταντίνου, είναι θέμα χρόνου να ξενοικιαστούν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η στήλη έχει μία αποκάλυψη (ακόμη) να μοιραστεί με τους αναγνώστες της: οι οικονομικές πιέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Οι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου τελούν ήδη δύο μήνες «μέσα». 

Οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι «ταμειακό», μέχρις ότου το υπουργείο Εσωτερικών εκταμιεύσει την επόμενη δόση της επιχορήγησης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είχε να συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ περίπου οχτώ χρόνια...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...