Τρίτη
07 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αντίθετος ο Πολάκης για την επιλογή Ζαχαριάδη στον δήμο Αθηναίων

Την αντίθεσή του με την επιλογή του Νίκου Ζαχαριάδη στον δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός εκτόξευσε ευθείες βολές κατά της νέας πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε να στηρίξει την τον Νίκο Ζαχαριάδη.

Λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του οργάνου που αποφάσισε για τα χρίσματα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε το «αντάρτικο» χαρακτηρίζοντας μέγα λάθος την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Στην ανάρτησή του σημειώνει ότι ο ίδιος υποστήριξε την υποψηφιότητα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Νίκου Παππά, για τον Δήμο Αθηναίων και επισημαίνει ότι επειδή αυτή η πρόταση δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο και απείχε από την επόμενη ψηφοφορία!.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες:
Χθες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθηνας του Νικου Παππα ,η οποια απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματειας …..

Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση ,στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας !
Δεν είναι στραβός ο γυαλος….Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που καποιοι ωθούν !!

Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακικη Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!
Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ,με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!(Όπως αυτα που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)

Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά»,τα «συμπεριληπτικα» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικα!!
….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε ο Κασιδιάρης

Αίτημα αποφυλάκισης φέρεται να υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». ...

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου

Σε μια βαθιά εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες, αλλά και τη σχέση του με τη μητέρα του προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...