Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση πήγε ο Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία - Τι είπε για το επεισόδιο με Κασσελάκη

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στη σκιά του θερμού επεισοδίου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη.  Ο Παύλος Πολάκης πήγε στη συνεδρίαση με καθυστέρηση. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης λογόφεραν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων: «Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις».

Η συνεδρίαση αφορούσε τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου και τη στάση του κόμματος στα νομοσχέδια που θα φέρει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, πηγές της Κουμουνδούρου επισήμως διαψεύδουν το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου επέλεξαν την οδό του συμβιβασμού, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή μια ρήξη στον ηγετικό πυρήνα της Κουμουνδούρου.

Κασσελάκης Πολιτική γραμματεία

Τι είπε ο Πολάκης για το επεισόδιο

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έπειτα από ερώτηση για την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, σε έντονο ύφος: «Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας, που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας;».

«Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό το πράγμα; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε δηλαδή;» συνέχισε, για να προσθέσει: «Θα του 'ρχεται καθενός στην κεφαλή κάτι, θα το πετά και πρέπει να το διαψεύδουμε» συνέχισε ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση για σειρά ζητημάτων του τομέα Υγείας, αλλά και για τα τουρκικά F-16.

«Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα τη διάψευση του κ. Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή, οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα, "όχι είναι ψέμα, δεν θα πάρει Τουρκία F-16". Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F-35» υπογράμμισε.

Ακόμα, ο πρώην υπουργός προσέθεσε: «Με βάση την ενημέρωση του κ. Δένδια ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία, στην ουσία εγώ απαντάω, στα υπόλοιπα δεν απαντώ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...