Κυριακή
19 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ και διαφάνεια δυο ασύμβατες έννοιες

ΣΥΡΙΖΑ και διαφάνεια είναι δυο ασύμβατες έννοιες και αυτό φάνηκε στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών. 

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι η Κουμουνδούρου έδωσε ελάχιστα στοιχεία και κυρίως αυτά που την βόλευαν. Έτσι λοιπόν μάθαμε πως συμμετείχαν 63.000 μέλη. Δίχως όμως να γνωρίζουμε πόσοι ψήφισαν στην κάλπη και πόσοι διαδικτυακά (εκεί όπου τα πράγματα είναι κάπως πιο… χαλαρά). 

Επίσης μάθαμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι όχι όμως και πόσους ψήφους πήραν. Δημοσιοποιήθηκαν αλφαβητικά.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως στις εσωκομματικές εκλογές συμμετείχαν λιγότεροι από όσους ψήφισαν Κασσελάκη στις Εκλογές του 2023. Τώρα πως αυτό προκαλεί … «ικανοποίηση για την συμμετοχή στην διαδικασία» στην Κουμουνδούρου δεν έχει ακόμη εξηγηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...