Κυριακή
05 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή - «Κλειδώνει» η υποψηφιότητά της

Παρασκήνιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε χθες το «γάντι» που έριξε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του ανακοινώνοντας ότι προσφεύγει στα μέλη και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ για να «πάμε σε τετραπλές εκλογές, για πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές Επιτροπές και συντονιστές Οργανώσεων Μελών».

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, περιγράφοντας έναν πρώτο χρονικό ορίζοντα, ο οποίος όμως μένει να αποσαφηνιστεί, καθώς οι διαδικασίες για Τοπικές και Νομαρχιακές, σύμφωνα με το καταστατικό, θα πρέπει να διεξαχθούν 15 μέρες μετά το πέρας του συνεδρίου.

Σήμερα και ενώ οι ζυμώσεις συνεχίζονται, πιο πιθανή για την διαδοχή στην κούρσα, είναι μία υποψηφιότητα (ίσως και η μοναδική;), η οποία ακούει στο όνομα της αντιπροέδρου της Βουλής Όλγας Γεροβασίλη. Το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε στον ΑΝΤ1 ότι «φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Κασσελάκη» ενώ στο ερώτημα που ακολούθησε για το αν η Όλγα Γεροβασίλη είναι το πρόσωπο που μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο απάντησε: «κατά τη γνώμη μου ναι, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πουν πρώτα οι ίδιοι μέσα στο συνέδριο, δεν θα τους το υποδείξω εγώ».

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στη «σκιά» των εσωκομματικών εκλογών και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του Συνεδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή (23.02.34), Όλγα Γεροβασίλη και Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν στη Βουλή.

Έτσι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ομιλία του Διονύση Τεμπονέρα από το βήμα του Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...