Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Μπέρδεμα για τον δήμο Αθηναίων – Στο τραπέζι ξανά η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους για τον δήμο Αθηναίων. Πριν παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρα, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς ήταν το πρόσωπο που είχε εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων. 

Τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών ανέτρεψαν τα δεδομένα ενώ και ο μπασκετμπολίστας έκανε ένα βήμα πίσω.  Έπειτα, στο προσκήνιο ήρθαν τα ονόματα του Κώστα Ζαχαριάδη, του Νίκου Φίλη, του Κώστα Τσουκαλά και της Όλγας Μπαλαούρα.

Στην Κουμουνδούρου δυσκολεύονται ιδιαίτερα να βρουν το αντίπαλον δέος του Κώστα Μπακογιάννη και αυτό αναμένεται να συμβεί την Τρίτη στην νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Στην μαραθώνια συνεδρίαση της Παρασκευής, το όνομα του μπασκετμπολίστα επανήλθε στο τραπέζι, εφόσον δεν βρέθηκε λύση. 

Οι τάσεις του κόμματος φαίνεται πως δεν συμφωνούν μεταξύ τους, ενώ σημειώθηκαν και «ανίερες» συμμαχίες που ανατρέπουν την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος όπως την ξέραμε έως σήμερα.

Ο Νίκος Παππάς, για την ώρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Συνομιλητές του, αποφεύγουν να απαντήσουν στην ερώτηση «τι σκέφτεται να κάνει;». Μεταθέτουν όλες τις εξελίξεις για αυτή την εβδομάδα, χωρίς να αποκαλύπτουν ή να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τον θέλουν να έρχεται σε επαφή με στελέχη της Κουμουνδούρου ή αν επιθυμεί ακόμη να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αδιέξοδο για τον Δήμο Αθηναίων – Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...